Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

ÁSZF (Általános Szolgáltatási Feltételek) hatálya, módosíthatósága, értelmezések.

Felhasználási feltételek – Bogács

A jelen felhasználási feltételek, továbbiakban “Feltételek” a Deli István ev. (adószám: 64352305-1-30), továbbiakban “Szolgáltató” által üzemeltetett www.bogacs.com URL cím alatt elérhető honlapnak, továbbiakban “Portál”, és a Portál látogatója továbbiakban “Felhasználó” és a szállás hirdetőjének, továbbiakban „Hirdető” általi használatának feltételeit tartalmazza.

Jelen feltételek bármilyen mások általi megszegése esetén a Szolgáltató fenntartja a jogot az összes törvényes eszköz érvényesítésére és kárpótlásra. Szolgáltató fenntartja magának a jogot a jelen Felhasználási feltételek külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is. A Felhasználó és a Hirdető felelőssége, hogy az ÁSZF változásait figyelemmel kísérje.

A Portálra történő látogatással, böngészéssel, használattal a Felhasználó elfogadja a szolgáltatás igénybevételének az alábbiakban részletezett feltételeit. A Hirdetők a szolgáltatás megjelentetésével egyidejűleg – akkor is, ha nem kötöttek szerződést Szolgáltatóval – elfogadják jelen ÁSZF rendelkezéseit.

A Felhasználók (regisztrálók) személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezik.

Megjelenés, hirdetés, weboldal tartalom, felhasználás, joglemondás

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Portál bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A weboldalon megjelenített összes adat, információ a szálláshelyektől beszerzett adatokon alapul.

Hirdető nyilatkozik, hogy az általa, a Szolgáltató számára átadott összes adat, a valóságnak megfelel, annak tartalmáért teljes és egyedüli felelősséget vállal. Az átadott adatok által okozott esetleges jogsértéseket, károkat minél hamarabb jogszerűen rendezi és az esetleges kárigényeket kielégíti. A Hirdető hozzájárul, hogy az általa, a Portál számára rendelkezésre bocsátott, a szálláshelyére vonatkozó nyilvános adatokat, a Szolgáltató a Portálon megjelenítse.

A hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom amely:

 • jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül;
 • szerzői jogokat (különösen jogvédett termékek (CD, DVD, VHS) másolatai) , valamint személyes adatok védelméhez való jogokat, kegyeleti jogot, személyhez fűződő jogokat sért;
 • jogszabálysértésre, erőszakra buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve
 • természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;
 • amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja
 • pornográf, szexuális szolgáltatás igénybevételének előmozdítására, szexuális ingerkeltésre irányul
 • a Portál és üzleti partnerei vagy Portál szolgáltatásait igénybe vevő felhasználóinak jogait;

Továbbá a hirdetésben nem szerepelhet:

 • olyan áruk reklámozása, amelyek előállítása vagy forgalmazása jogszabályba ütközik, amely tényleges szolgáltatás helyett vagy azzal arányban nem állóan adómentesség, adókedvezmény vagy más adóelőny igénybevételének ígéretét tartalmazza, vagy az igénybe vehető adóelőny vonatkozásában másként félrevezető, megtévesztő
 • a fegyverek, a lőszerek, a robbanóanyagok és közbiztonságra különösen veszélyes eszközök reklámozása:
 • politikai tevékenységhez kapcsolódó vagy azt elősegítő anyag, információ;
 • tiltott gyógyszer reklámnak minősül;
 • dohányáru reklám;
 • minden egyéb, a fentiekben fel nem sorolt olyan anyag, információ, reklám melyet hatályos jogszabály tilt;

A Szolgáltató nem felel más harmadik személy Hirdetővel szemben érvényesíteni kívánt igényéért, a szálláshely tulajdonságainak a szállásadó által megadott adatoktól való eltéréséért, továbbá a feltöltött adatok valóságtartalmáért. A Felhasználó, Hirdető felelőssége, hogy a Szabályzat változásait figyelemmel kísérje.

A Szolgáltató weboldalán található összes információ (képek, leírások, logók, mottók, dokumentumok, médiaanyagok, technikai megoldások és ehhez kapcsolódó információk a Szolgáltató vagy/és a Szálláshirdető tulajdonát képezik vagy a Szolgáltató rendelkezik a szükséges jogokkal. Az előzőekben felsorolt anyagok bármilyen nemű felhasználása (bármilyen formában) tilos a Szolgáltató előzetes, írásos beleegyezése nélkül.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a portál oldalán kívülre történő hivatkozás és minden ehhez kapcsolódó információért, ugyanakkor minden megtesz, hogy az esetlegesen ismert problémákat a lehető legrövidebb időn belül orvosolja.

A szálláshirdetések esetében feltüntetett árak (szállás ára, étkezés ára stb) minden esetben tájékoztató jellegűek. A Bogács.com szállásfoglaló oldal érdeklődés (telefonon, személyesen, ímélben, a Portál űrlapján keresztül) alapon működik, mely szerint a Felhasználó árajánlatot kér a Hirdető érdeklődés küldése által és így biztosítja a Hirdető a pontos árat az igényelt időszaknak, szolgáltatásoknak, személyek számának, és egyéb paramétereknek megfelelően. Mivel az oldalon megjelenő árak tájékoztató jellegűek, ezért ezek változhatnak az üdülési időszaktól, az eltöltött éjszakák és a vendégek számától függően. A Hirdetők változó módon adják meg az IFA-t és az ÁFA-t, ezért ez, az érdeklődés alkalmával derül ki. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalon feltüntetett árak a lehető legjobban tájékoztassák a vendéget.

2.4. A Szolgáltató szerkesztésében megjelent oldalak a szerkesztők legjobb tudása szerint készülnek. Céljuk a Felhasználók minél részletesebb és gazdagabb tájékoztatása. A Szolgáltató nem vállal felelősséget és nem nyújt kártérítést az esetleges elírásokért, nem hű információkért, vagy más oldalra mutató hivatkozások tartalmáért. Amennyiben a Szolgáltató által közölt információ, adat módosítását szeretné, akkor jelezze azt az info@bogacs.com e-mail címen.

A fentiekben foglaltak el nem olvasása nem mentesít azok betartása alól.

Felhasználási feltételek