Bogácsi panziók ajánlata

Kiemelt szálláshelyeink Bogácson

Zöldvár Villa

Zöldvár Villa Bogács

Fülöp vendégház

Diána apartmanház Bogács

Ilona vendégház

Ilona vendégház

Közkedvelt panziók Bogácson

Borostyán üdülőház
Borostyán üdülőház
Alabástrom Panzió és Étterem
Alabástrom Panzió és Étterem
Találja meg, és foglalja le a legjobb hoteleket, panziókat Bogácson! Keresse meg, foglalja le a tökéletes panziót a nyaralásához!
Bogácson számos kiváló panzió, hotel vár téged, hogy igazi kikapcsolódást nyújtson. A Bogácsi Termálfürdő közelében elhelyezkedő panziók ideális választásnak bizonyulnak a pihenni vágyóknak. A bogácsi hotelek, panziók széles választékát kínálják, a kisebb családi panzióktól kezdve egészen a nagyobb méretűekig.
Modern és kényelmes szobák állnak rendelkezésre, amelyekben pihenhet és feltöltődhet. A bogácsi panziók számos szolgáltatást nyújtanak, például étkezési lehetőséget, wellnesst vagy programok szervezését.
A bogácsi hotelek, panziók remek választások mindazok számára, akik szeretnének kiszakadni a hétköznapokból és élvezni a pihenés nyújtotta lehetőségeket a gyönyörű

Idegenforgalmiadó adómentessége

Az adókötelezettség alól mentes: a) a 18. életévét be nem töltött magánszemély, b) a gyógyintézetben fekvőbeteg szakellátásban részesülő vagy szociális intézményben ellátott magánszemély, c) a közép- és felsőfokú oktatási intézménynél tanulói vagy hallgatói jogviszony alapján, hatóság vagy bíróság intézkedése folytán, a szakképzés keretében, a közszolgálati kötelezettség teljesítése, vagy a településen székhellyel, vagy telephellyel rendelkező vállalkozó esetén vállalkozási tevékenység vagy ezen vállalkozó munkavállalója által folytatott munkavégzés céljából az önkormányzat illetékességi területén tartózkodó magánszemély, továbbá d) aki az önkormányzat illetékességi területén lévő üdülő tulajdonosa vagy bérlője, továbbá a használati jogosultság időtartamára a lakásszövetkezet tulajdonában álló üdülő használati jogával rendelkező lakásszövetkezeti tag, illetőleg a tulajdonos, a bérlő hozzátartozója, valamint a lakásszövetkezet tulajdonában álló üdülő használati jogával rendelkező lakásszövetkezeti tag használati jogosultságának időtartamára annak a Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozója, e) az egyházi jogi személy tulajdonában lévő építményben, telken vendégéjszakát – kizárólag az egyházi jogi személy hitéleti tevékenységéhez kapcsolódó részvétel céljából – eltöltő egyházi személy; f) a honvédelmi vagy rendvédelmi feladatokat ellátó szervek állományába tartozó személy hozzátartozója, ha a vendégéjszakát az állomány tagjának látogatása miatt tölti a szolgálatteljesítés vagy a munkavégzés helye szerinti településen lévő, a honvédelmi vagy rendvédelmi feladatokat ellátó szerv rendelkezése alatt álló, szolgálati érdekből fenntartott szálláshelyen, feltéve, ha a településen való szolgálatteljesítés, munkavégzés időtartama legalább egybefüggő 30 nap.