Bogácsi nyaralók, üdülők ajánlata

Kiemelt szálláshelyeink, Bogácson

Zöldvár Villa

Zöldvár Villa Bogács

Fülöp vendégház

Diána apartmanház Bogács

Apartman Ildikó

Apartman Ildikó

Barbi vendégház

Barbi vendégház

További nyaralók, üdülők Bogácson

Rózsa Üdülő
Rózsa Üdülő
Linda Villa
Linda Villa
TWINS House
TWINS House
Hóvirág vendégház
Hóvirág vendégház
Judit vendégház
Judit vendégház
Party vendégház
Party vendégház
Kristály Vendégház
Kristály Vendégház
Kis ház
Kis ház (Fülöp vendégházak)
Akác vendégház
Diána apartmanház Bogács
Bogácsi fürdő
Bogácsi fürdő
Forrás: https://lagomhome.hu/latnivalo/bogacsi-gyogy-es-strandfurdo/56

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyek szöveges és képi anyagát a szálláshely tulajdonosai bocsátották rendelkezésünkre, így azok tartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni.

Fedezd fel Bogács nyaralóinak széles választékát a Bogacs.com oldalán! Itt megtalálod az ideális nyaralót a pihenésedhez és kikapcsolódásodhoz. Kényelmes és barátságos nyaralók várják a vendégeket, ahol otthonosan érezheted magad.

A Bogacs.com könnyen használható oldal, ahol könnyedén megtalálhatod a megfelelő nyaralót. Részletes leírások, képek, elérhetőségek segítségével tájékozódhatsz a nyaralókról. Fedezd fel Bogács varázslatos vidékét és pihenj a természet ölelésében. Legyen szó romantikus párkapcsolatról vagy családi kalandokról, itt mindenki megtalálja a számításait.

Látogass el a Bogacs.com oldalára és találd meg álmaid nyaralóját Bogácson! Válassz a széles kínálatunkból és élvezd a felejthetetlen nyaralást!

Idegenforgalmiadó adómentessége

Az adókötelezettség alól mentes: a) a 18. életévét be nem töltött magánszemély, b) a gyógyintézetben fekvőbeteg szakellátásban részesülő vagy szociális intézményben ellátott magánszemély, c) a közép- és felsőfokú oktatási intézménynél tanulói vagy hallgatói jogviszony alapján, hatóság vagy bíróság intézkedése folytán, a szakképzés keretében, a közszolgálati kötelezettség teljesítése, vagy a településen székhellyel, vagy telephellyel rendelkező vállalkozó esetén vállalkozási tevékenység vagy ezen vállalkozó munkavállalója által folytatott munkavégzés céljából az önkormányzat illetékességi területén tartózkodó magánszemély, továbbá d) aki az önkormányzat illetékességi területén lévő üdülő tulajdonosa vagy bérlője, továbbá a használati jogosultság időtartamára a lakásszövetkezet tulajdonában álló üdülő használati jogával rendelkező lakásszövetkezeti tag, illetőleg a tulajdonos, a bérlő hozzátartozója, valamint a lakásszövetkezet tulajdonában álló üdülő használati jogával rendelkező lakásszövetkezeti tag használati jogosultságának időtartamára annak a Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozója, e) az egyházi jogi személy tulajdonában lévő építményben, telken vendégéjszakát – kizárólag az egyházi jogi személy hitéleti tevékenységéhez kapcsolódó részvétel céljából – eltöltő egyházi személy; f) a honvédelmi vagy rendvédelmi feladatokat ellátó szervek állományába tartozó személy hozzátartozója, ha a vendégéjszakát az állomány tagjának látogatása miatt tölti a szolgálatteljesítés vagy a munkavégzés helye szerinti településen lévő, a honvédelmi vagy rendvédelmi feladatokat ellátó szerv rendelkezése alatt álló, szolgálati érdekből fenntartott szálláshelyen, feltéve, ha a településen való szolgálatteljesítés, munkavégzés időtartama legalább egybefüggő 30 nap.